Smeul's Buzz Life - Bonnie Kellswater

En gammal företagsfilm

Posted May 31, 2012, 5:56 p.m. By smeul Tags: arbete

Det som händer när tiden går och tekniken får framåt är att det har många fördelar och även nackdelar.Det ena är att man kan förlora saker som inte går att se på som vi hade en gamla film på företaget som hade varit kul att kunna visa när vi hade kunder som kom på besök men nu så gick det inte alls att se den gamla super8 filmen. Det var då som chefen gav mig ett uppdrag att jag skulle försöka rädda den och det jag gjorde var att söka efter hjälp på nätet och hittade ett företag som verkligen kunde rädda filmen. Det var genom att överföra den från en super8 till dvd och tack vare att dom hade tekniken så kunde vi rädda den klenodiska filmen på företagets framgångar genom tiderna.